Nieuwsbrief 21 | 16 december 2021

TRENDS EN ONTWIKKELINGEN

Met WiFi 6E hoge snelheid over korte afstand zonder obstakels

De Europese Commissie heeft, in juni van dit jaar, het gebruik van de frequentieband van 5945MHZ tot 6425MHz voor WiFi 6E goedgekeurd. Deze maand zal de 6Ghz band worden vrijgegeven, wat weer een mijlpaal is in de geschiedenis van de draadloze communicatie.

Lees meer

Een veilige werkomgeving wordt steeds belangrijker

Conecto Networks B.V. is al VCA gecertificeerd en wil het veiligheidsbewustzijn verder verbeteren. Goede beheersing van veiligheid en gezondheid van onze medewerkers vinden we belangrijk. Daarnaast merken we dat ook zakenpartners en opdrachtgevers steeds meer vragen naar de hiervoor bedoelde Safety Culture Ladder (SCL).

Lees meer

PROJECTEN

Edge Amsterdam

Met vakkundige inzet hebben wij het afgelopen jaar een data bekabelingsnetwerk gerealiseerd in het gerenoveerde EDGE gebouw in Amsterdam West.

Lees meer

Samenwerken in Hilversum – Nieuwbouw Tergooi Ziekenhuis

Na de verkregen opdracht en maanden van voorbereiding zijn we in juni gestart bij het nieuwbouw project Tergooi ziekenhuis in Hilversum.

Lees meer

Lopende projecten

Hierbij een overzicht van onze nieuw opgestarte werkzaamheden:

  • WC Alexandrium Capelle aan den IJssel
  • Hoofdkantoor Cushman and Wakefield
  • Swisscom
  • NEP Hilversum

We bedanken de eindgebruikers en hoofdaannemers voor het vertrouwen.

VANUIT CONECTO NETWORKS

Signify

Met trots mogen we vertellen dat we een mooie samenwerking aangaan met Signify Lighting. Onder andere in het project Edge hebben we hier de LiFi verbindingen opgeleverd. We kijken uit naar een fijne samenwerking.

Abraham aan boord

Afgelopen maand tikte onze collega Raymond Oudijk zijn 50e levensjaar aan. Samen met alle collega’s wisten we hem goed te verrassen met een mooi kado, flinke Abraham en een heerlijke lunch.

Jack 60 jaar

Weer een rond getal. 22 september jl. werd onze Jack 60 jaar. Natuurlijk hebben we hem, niet geheel onopvallend, een feestelijke dag bezorgd.

Met zijn allen op zee

Eens bedrijfsuitje op zee. Lekker buiten en het is nog ontspannen ook. 20 november jl. zijn we met alle collega’s gaan zeevissen. Een heerlijke dag vertoeft in de zoute zeelucht, de ruimte om ons heen en de  opbrengst zorgde voor een leuke visdag.

Lees meer

Nieuwsbrief 21 – 16 december 2021

Deutsche Bank – werken met een fraai uitzicht