Er is bij ons ruimte voor ontwikkeling en groei

We kunnen ons het bijna niet meer voorstellen hoe we nog géén 5 jaar geleden alle werkzaamheden in één functie deden. We waren projectleider en deden alles wat er op ons af kwam. De vraag uit de markt nam toe en dus ook het werk. De aanwas van mooie opdrachten ging gepaard met de nodige groeipijn. De hoeveelheid werkzaamheden pasten niet in meer in één enkele functie. Dat maakte dat we 3 jaar geleden het idee hadden voor een nieuwe functie.

Samir en Jasper startten in de nieuwe functie ‘werkvoorbereider’. Eigenlijk hadden we zelf géén ervaring met een dergelijke functie maar wel met de business. Samir en Jasper hebben we de ruimte gegeven daar een juiste invulling aan te geven.

De afgelopen 3 jaar hebben zij een hele mooie functie neergezet. Werkvoorbereider is een onmisbare functie geworden waarbij ze de spil in het projectteam zijn. Iedere dag leren we bij, ontwikkelen we verder en gebruiken we innovatie om het werk zo efficiënt mogelijk uit te voeren. Als werkvoorbereider bewaken zij de voortgang van de projecten, zorgen voor de planning, materialen en tekeningen. Ze onderhouden veel contact met de uitvoerende partijen binnen het project. Ze zijn de schakel tussen de projectleiders, leveranciers, opdrachtgever, onderaannemers en de uitvoering. Daarnaast krijgen zij veel verantwoordelijkheden en maken de projecten van het begin tot eind mee. Ze hebben de vrijheid om eigen ideeën in te brengen en zijn vaak op werklocaties aanwezig.

Sinds april 2021 is Jorinde erbij gekomen. Zij heeft de taak van planner overgenomen van Samir. De planning is een belangrijk onderdeel in de werkvoorbereiding. Het is belangrijk dat alles goed blijft lopen en vraagt om accurate bewaking van de tijdlijnen en de behorende onderdelen om het project binnen de gestelde tijdslijnen op te leveren. Hierbij is goed contact met de projectleider cruciaal.

We zijn trots op ons team en dragen graag bij aan de ontwikkeling en groei van onze mensen om zo te kunnen groeien met ons mooie bedrijf.