Netwerk aanleggen

“Slechte bekabeling geeft een instabiel netwerk of legt deze plat. Wij helpen u met een goede netwerkinfrastructuur. ”

Gebouwen stromen vol met data en de eisen waaraan een datanetwerk moet voldoen worden steeds hoger.
De keuze, aanleg en onderhoud van de bekabeling bepaalt de maximale snelheid van uw netwerk het komende decennium.

ICT Infrastructuur

Als doorgewinterde specialist in ons vakgebied zijn wij een deel van de ontwikkelingen in deze netwerkomgeving. Dit maakt dat wij uw wensen meteen kunnen vertalen in onder meer kabels, aansluitingen, verdeelstations en/of smart devices. Tevens biedt het de mogelijkheid om in de ontwerpfase al toekomstige wensen te implementeren zodat uw netwerk meegroeit met uw organisatie en met de ontwikkelingen in de markt en de technologie.

Hoogwaardige kabels

Duurzaam werk

Uitgebreide documentatie

ICT Infrastructuur aanleggen

Uw netwerk is de aorta van uw ICT omgeving. Netwerken moeten steeds meer data aankunnen en de vraag naar snelheid blijft maar groeien. Het kiezen van de juiste netwerk infrastructuur is een belangrijke keuze in het realiseren van uw toekomstvisie. Steeds meer systemen zoals alarmsystemen, noodstroomvoorzieningen en slimme apparatuur worden aan een netwerk gekoppeld. Dat maakt dat de belastbaarheid van uw netwerk de komende jaren alleen maar toeneemt.
Bij het leggen van datakabels is de architectuur van uw bekabeling net zo belangrijk als de monteurs die alles strak installeren en testen. Elk nieuwe aanleg van een netwerk is een uitgekiend proces waarbij goed denkwerk van gecertificeerde professionals de basis vormen. We streven naar de perfecte ICT infrastructuur binnen de grenzen van het gestelde budget. Ons team en ons netwerk aan installatiemonteurs maakt dat we flexibel zijn en over voldoende capaciteit, snelheid en kennis beschikken om zowel kleine specialistische projecten als complete data architectuur van banken, ziekenhuizen, universiteiten en fabrieken te ontwerpen en vakkundig aan te leggen.

Datanetwerk aanleggen?