Conecto Networks BV

'Your connection to the world'

Over ons

Conecto Networks werd opgericht door twee bevlogen ondernemers die geloofden in hard werken en oog voor detail. Samen hebben ze de cultuur van Conecto Networks vorm gegeven, waar continue innovatie en kennisdeling centraal staan. Elke medewerker is trots op het werk dat ze afleveren en blinkt uit in de hoge kwaliteit van documentatie en de gestructureerde aanleg van het netwerk.

Door het harde werken en hun klantobsessie is Conecto Networks gegroeid naar een professioneel bedrijf met meer dan 15 medewerkers en het streven is om komende jaren door te groeien naar zo’n 25 vaste medewerkers. Onze klanten zien ons als strategisch partner voor alles wat te maken heeft met ICT infrastructuur. Door snel en flexibel in te springen op aanvragen van klanten zijn grote overheidsinstanties, multinationals en MKB bedrijven al jaren trouwe klanten. De uitbreiding met de aanleg van audiovisuele projecten zorgt ervoor dat bouwbedrijven steeds vaker een groot gedeelte van hun project toevertrouwen aan het team van Conecto Networks.

Een grote klap was enkele jaren geleden het plotseling overlijden van Joop Schulpen, één van de oprichters. Door de sterke cultuur en het vertrouwen van hun klanten, leveranciers en medewerkers kon Johan Huizinga doorgaan met het uitbouwen van de krachtige basis die zij samen hadden gelegd. Joop is en blijft belangrijk voor Conecto Networks, zijn ideologie leeft voort in elk project wat tot in perfectie wordt opgeleverd door onze medewerkers. Deze is gebaseerd op vier zekerheden: kennis, afspraken, kwaliteit en onafhankelijkheid.

Wanneer je het modern en sfeervol ingerichte pand in Moordrecht betreedt wordt je automatisch geleid naar de centrale hal. De open trap brengt je naar de het kantoor gedeelte. Je aandacht valt direct op het portret aan de wand. Joop heeft een prominente plek in het kantoor. Als één van de dragers van dit mooie bedrijf is hij zo bij de dagelijkse werkzaamheden betrokken. De kernwaarden die beide mannen vanaf het begin meedroegen in hun onderneming zijn heden ten dage nog steeds diep geworteld in de bedrijfscultuur van Conecto Networks en terug te vinden in elk project. Daarom zijn we ISO 9001 gecertificeerd en erkend leerbedrijf zodat we talent de juiste manier van installeren en werken meegeven.

Conecto Networks is voor haar klanten een betrouwbare en stabiele ICT infrastructuur en audiovisuele partner met een hoog oplossend vermogen. We denken mee in de aanleg van uw netwerk infrastructuur. We hebben een obsessieve focus op kwaliteit en klanttevredenheid. Iedere dag staan we met zijn allen voor u klaar om u te verbinden met de wereld om u heen.

 

Conecto Networks – Your connection to the world.

Aanleggen met oog voor detail

Johan Huizinga: “We zijn voor onze klanten een betrouwbare en stabiele ICT infrastructuur en audio visuele partner met een hoog oplossend vermogen.We denken mee in de aanleg van uw netwerk infrastructuur. We hebben een obsessieve focus op kwaliteit en klanttevredenheid.
Iedere dag staan we met zijn allen voor u klaar om u te verbinden met de wereld om u heen.”