Guess who’s back…

We zijn super blij dat we twee vacatures hebben kunnen invullen. En wel met twee kanjers. Waarbij in het bijzonder een oude bekende die terugkeert op zijn vertrouwde honk.

Vincent van de Heuvel gaat starten als werkvoorbereider. Vincent is altijd zelfstandig ondernemer geweest. De afgelopen dertig jaar heeft hij veel kennis en ervaring opgedaan waaronder het blazen en lassen van glasvezel. Vincent is voor ons geen onbekende. We hebben al meerdere mooie projecten samen opgeleverd. We zijn enorm blij dat hij ons team komt versterken.
Wil je eens kennis maken met Vincent, kom gerust langs voor een kopje koffie.

Terug van weggeweest is Wouter Schaaf. Veel van onze eindgebruikers en installateurs kennen Wouter. Na een uitstapje in een totaal andere branch zal hij in april zijn rol als projectleider weer oppakken. Wouter miste de projecten en de samenwerking tussen de monteurs en opdrachtgevers.

Wouter: “ Na een leuke en interessante uitstap naar de standbouwwereld heb ik ervoor gekozen weer terug te keren in de rol van projectmanager bij Conecto Networks. Ik kijk ernaar uit om met nieuwe energie weer aan de slag te gaan binnen het gezellige team, te werken aan de mooie, uitdagende projecten. En zo samen hoogwaardige IT oplossingen voor onze klanten te realiseren.”

Welkom collega’s, heel veel plezier bij Conecto Networks.