Nieuwsbrief 11 – 10 juli 2018

 

 

Bedrijfsgebouwen waarbij met een lichtcurve de data verbinding wordt weergegeven.

 

 

 

 

Als contact en relatie van Conecto Networks ontvang je deze nieuwsbrief. Jouw emailadres gebruiken we alleen om je door middel van deze nieuwsbrief een paar keer per jaar te informeren over trends en ontwikkelingen in de branche en nieuws en weetjes over ons bedrijf en onze medewerkers.

In deze nieuwsbrief:

 • VIDEO: een kijkje achter onze schermen
 • We zijn opzoek …
 • Onze nieuwe collega’s aan het woord
 • Alle functies van je huidige werkplek in één
 • The next generation Evoko Room Manager
 • Ook wij voldoen aan de richtlijnen AVG – onze privacyverklaring
 • Menno weet het

Wil je onze nieuwsbrief niet meer ontvangen, onderaan deze nieuwsbrief is uitschrijven mogelijk.

Team Conencto Networks

 

 

 

 

Een kijkje achter onze schermen.

 

 

 

 

 

We zoeken een (senior) projectleider data

Een doorgewinterde projectleider met sterke verantwoordelijkheid voor team en kwaliteit.

Hoe jouw dag eruit kan zien?
Je geeft dagelijks leiding aan een team technisch professionals. Je bent motiverend, aansprekend en begeleidend. Je bent verantwoordelijk voor een goed functionerend en georganiseerd projectteam.
Lees verder…

Bel of mail ons
Weet je iemand of herken je jezelf hierin? Bel ons, dan maken we een afspraak om nader kennis te maken. (0182) 547676. Een email sturen mag ook.

 

 

 

 

Onze nieuwe collega’s aan het woord

 

 

 

 

Hoi, ik ben Dave Becker (30) en ik woon in het midden van het land. Sinds mei afgelopen jaar werk ik met veel plezier bij Conecto Networks. Ik ben nog steeds blij met mijn keuze om voor Conecto te werken. Vanaf het eerste contact voelt het al goed. Ik merkte direct dat we van beiden kanten iets voor elkaar wilde betekenen.

Heb je me herkend in de video?
Momenteel werk ik aan een project in het UMC. Voor mij bekend werkterrein omdat ik hier een aantal jaar geleden ook aan een grote opdracht heb gewerkt. Ik heb het erg naar mijn zin. Het is leuk om samen te werken met enthousiaste en gedreven collega’s. Ik hoop nog lang en met plezier voor Conecto Networks te kunnen werken.

 

 


Aangenaam, ik ben Steve van Pol getrouwd met Jill en wij zijn de trotse ouders van 4 dochters.
Ik heb al heel wat jaren ervaring in de databekabeling. Ik heb 12,5 jaar gewerkt als data monteur en glasvezelspecialist bij Electric Engineering. Vanuit hier heb ik de overstap gemaakt naar Van den Berg /Bam. Hier was ik verantwoordelijkheid voor de ‘Fiber to the Home’ en cai aansluitingen van nieuwbouw projecten. Allemaal projecten in en rondom Amsterdam. In de 10 jaar dat ik hier heb gewerkt merkte ik dat ik het werken met mijn handen miste. Ik heb toen de keuze gemaakt mijn werkplezier elders te zoeken. Bij Conecto Networks heb ik het goed naar mijn zin.  Momenteel werk ik aan een project voor bekabeling van het Spark (EMA) gebouw.

 

 

 

 

Alle functies van je huidige werkplek in één

 

 

 

Dè optimale werkplek of overlegruimte met de digitale snufjes van nu met snel internet en smart (mobile)devices die bijdragen aan jouw arbeidseffectiviteit.
Ben jij al zover? Of ben je nog van de apparaten die met draadjes aan elkaar gekoppeld zijn. De flipover met gekleurde markers, een whiteboard, beamer aan een met kabels verbonden laptop. En hopen dat de er verbinding is…Al eens gedacht aan een SMART Board. Het is dè digitale flipover met alles in één. Geen laptop of smartphone meer nodig. Met het SMART Board is overleggen op afstand mogelijk, werk je effectiever samen en uitwisselen van gegevens gaat super snel. 

Waarom een SMART Board?

 • Draadloos uw eigen laptop gebruiken.
 • Whiteboard aantekeningen opslaan of distribueren via mail of netwerk.
 • Digitaliseren van Flipover vellen.
 • Uw eigen applicaties bedienen met een “Touch” op het bord.
 • Aantekeningen maken over al deze applicaties.
 • Aantekeningen maken IN de MS Office, pdf en andere applicaties.
 • Bouwtekeningen bewerken, in en uitzoomen en archiveren.
 • Snel invoegen van plaatjes uit andere applicaties bv internet.
 • Het realiseren van foutreductie in projecten.
 • Samenwerken op afstand waarbij data, geluid en beeld gecombineerd worden.
 • Een video conference in slechts 2 minuten.

Wil je nog een stapje verder? Voor de echte innovators zijn er ook de interactieve wanden die je kunt plaatsen in vergaderruimtes. In deze smarttechnologie werken we samen met merken als SMART technologies, Sharp, Nureva, Smart Media Solutions, Evoko, Polycom, Jabra, Barco en Microsoft om de oplossingen werkelijkheid te laten worden.

Wil je meer weten over SMART technologie of de producten. We denken graag met je mee. Bel of mail ons. Ik weet zeker dat we je verder kunnen helpen.

 

 

 

 

The next generation Evoko Room Manager

De Evoko Room Manager is een gebruikersvriendelijke touchscreen-oplossing voor het reserveren en beheren van uw vergaderruimtes. Geen dubbele boekingen, verwarring of onderbroken vergaderingen.

Inmiddels is de volgende generatie room manager gelanceerd. De Evoko Liso. Nog helderder en mooier om naar te kijken en zorgt ervoor dat al uw vergaderruimten op een echt effectieve manier worden gebruikt.

De Evoko Liso is inmiddels wereldwijd omarmd en gezien de enorme voordelen van de Liso ten opzichte van de Room Manager zal Evoko voortaan alleen nog de Liso in het assortiment voeren.
 • Nog gebruikersvriendelijker.
 • Direct vindbaar vanuit Outlook.
 • Filter op beschikbaarheid, capaciteit en beschikbare apparatuur.
 • Helderheid en features nog mooier weergegeven.
 • Voorkeur catering of apparatuur opgeven mogelijk.

Bestaande installatie nog steeds uit te breiden met Evoko
Heeft u klanten die een uitbreiding wenst op het huidige systeem met de Room Manager? Geen paniek! Omdat beide systemen naadloos op elkaar aansluiten is het heel goed mogelijk een bestaande installatie verder uit te rollen met de Liso.

Bètaprogramma voor Liso 2.0 nu openbaar
Tijdens Infocomm heeft Evoko het publieke bètaprogramma voor Liso 2.0 gelanceerd. In deze update is het ontwerp gepolijst, de informatiestroom op de Liso op verschillende tijden aan te passen en een nieuwe statuslichtkleur toegevoegd. Deze kleur wordt 10 minuten voordat een vergadering begint getoond en maakt de gebruikerservaring nog prettiger. Tot slot zijn er ook enkele grote wijzigingen in Evoko Home voor een soepelere installatie-ervaring en het beheer van installaties van grotere omvang.

Wil je meer weten over de Evoko Liso? Bel of mail ons.

 

 

 

 

 

 

 

Ook wij voldoen aan de richtlijnen AVG

In onze privacyverklaring kun je teruglezen hoe wij omgaan met jouw gegevens. In de wet staat dat je ‘passende maatregelen’ moet treffen om een betrokkene (dat is de persoon waar de persoonsgegevens bij horen) voldoende te informeren. En dit moet op een ‘beknopte, transparante, begrijpelijke en gemakkelijk toegankelijke vorm en in duidelijke en eenvoudige taal’ gebeuren. De wet schrijft voor waarover je de betrokkene moet informeren. Dat zijn nogal wat punten, waardoor ‘beknopt’ eigenlijk al niet meer kan.
We hebben toch geprobeerd zo beknopt mogelijk in duidelijke en eenvoudige taal de punten voor je samen te vatten in onze privacyverklaring.

Eveneens belangrijk te melden dat je onze nieuwsbrief altijd nog kunt teruglezen via onze site èn wanneer je deze niet meer wilt ontvangen afmelden altijd mogelijk is. Scrol naar het onderste gedeelte van de nieuwsbrief en klik op ‘uitschrijven’.

 

 

Hier vind je onze privacyverklaring

 

 

 


Menno is onze collega en de kennisbank van het bedrijf.
Weten wij iets niet, dan vragen we het Menno. En hij weet veel. Dit willen we graag met je delen. Dus…. vraag maar raak.

 

 

 

Website Conect Networks

 

 

LinkedIn

 

 

Email

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2018 Conecto Networks B.V. | Alle rechten voorbehouden 

Ons email adres is:
info@conectonetworks.nl

Wil je veranderingen aanbrengen in de manier waarop je onze nieuwsbrief ontvangt?
Je profiel updaten of uitschrijven voor de nieuwsbrief.