B30, dè denktank van de overheid

0
0
0000-00-00
0000-00-00

Installatie data en levering actief apparatuur

B30 is dé denktank van de overheid. Een plek waar medewerkers van de planbureaus en de Autoriteit Persoonsgegevens kennis uitwisselen, ideeën ontwikkelen en toonaangevend beleids-wetenschappelijk onderzoek doen. Een werkomgeving met 450 werkplekken en een publiek gebied voor kritische geesten die met een onafhankelijke blik naar de overheid, de economie, de samenleving en de leefomgeving kijken.

De renovatie en herinrichting van het monumentale gebouw uit 1917 betreft een publiek-private samenwerking (PPS), aanbesteed door het Rijksvastgoedbedrijf. De opdracht voor de renovatie en exploitatie van het pand werd in maart 2014 gegund aan Facilicom (PPS B30). Met dit bedrijf sloot het Rijkvastgoedbedrijf het DBFMO-contract met een looptijd van 30 jaar. Het gerenoveerde gebouw is op 29 september j.l. in gebruik genomen.

In opdracht van Breijer Projecten B.V. (Facilicom) heeft Conecto Networks de data-installatie alsmede de actieve apparatuur voor B30 mogen leveren, installeren en in bedrijfstellen.

Ruim 180.000 meter kabel

Er zijn er in totaal 3250 aansluitingen Cat 6A U/FTP aangebracht. Meer dan 180.000 meter bekabeling is aangebracht en 6500 STP RJ-45 jacks van het fabricaat Dätwyler. Daarbij zijn 2200 patchkabels van diverse lengtes gemonteerd. Er is gezorgd voor de levering en installatie van 40 netwerkkasten en 80 intelligente PDU’s voor de diverse computerruimtes en er zijn diverse inter-connecties aangebracht. Dit betreffen zowel koper- als glasvezelverbindingen tussen- en in de diverse computerruimtes.

Tenslotte is ook de actieve apparatuur ten behoeve van het Facilicom netwerk door Conecto Networks geleverd en geconfigureerd. Hierbij is gebruikgemaakt van Juniper EX‐3300 switches en EX‐4600 Juniper switches. Facilicom’s switched netwerk wordt gebruikt voor facilitaire diensten en security.

De PPS Bezuidenhoutseweg 30 te Den Haag is een zeer compleet en succesvol werk geweest waar Conecto Networks met trots op terug kijkt!