EDGE Amsterdam West in herontwikkeling

0
0
0000-00-00
0000-00-00

Extreme kou en corona: Conecto Networks blijft verbinding maken

Wie op de A5 of A10 in de richting van de Coentunnel rijdt heeft wellicht al eens het markante rasterdak gezien. Het achthoekige gebouw met verhoogde kantoorvloeren gaat een ware transformatie tegemoet. EDGE Amsterdam West is in herontwikkeling. Het kantoorgebouw uit 1970 is 48.000m² groot en met een nieuwe spectaculaire glazen koepel wordt de ongebruikte buitenruimte getransformeerd tot het nieuwe hart van het gebouw.

Al enige maanden werken we in opdracht van Bosman aan dit mooie project. We zullen hier een volledig nieuw Siemon Cat6a datanetwerk realiseren. Naast het bekabelen van de werkplekken leveren en plaatsen we de patchkasten in de diverse serverruimten. Tussen de serverruimtes onderling brengen we een Cat6a en glasvezelverbindingen (Back-bone) aan.

Na afronding van de installatie wordt het afgeleverde werk gemeten en gecertificeerd. Met de certificering geven we een garantie af dat het datanetwerk toekomstbestendig is.

Ook dit project vraagt weer de nodigde vakkundigheid en kennis van onze mensen en ondanks alle externe invloeden zoals de extreme winterse kou en alle maatregelen rondom Corona zijn we in staat door te werken om dit project succesvol af te ronden.