UMC over op de nieuwe wifi standaard

175000
3500
2018-03-01

Nieuwe bekabeling

Als huidige leverancier van glasvezelbekabeling bij het UMC Utrecht hebben we een succesvolle inschrijving gedaan op een tender van het UMC Utrecht voor het aanleggen van bekabeling voor een nieuwe generatie wifi op diverse locaties van het UMC Utrecht.  De nieuw te leggen bekabeling moest geschikt zijn voor 10 Gbit snelheden en worden uitgevoerd met Ca6A U/UTP met CPR brandklasse B2Ca.
Het was een bijzonder project met de nodige complexiteit. De planning van het project vroeg om een zorgvuldige afstemming met diverse afdelingen. In verband met kwetsbaarheden en besmettingsrisico’s was het uitermate belangrijk dat de afstemming rondom de aanleg van de bekabeling goed gecoördineerd werd. Afdelingen als onder andere oncologie, transplantaties, IC ruimtes en nucleairegeneeskunde zijn specifieke gebieden met kwetsbaarheden en besmettingsrisico.

Conecto aan het werk

Een mooi project waar we hebben laten zien waar we goed zijn. Door het op het juiste moment inzetten van onze ervaring en expertise hebben we deze opdracht effectief en met resultaat opgeleverd.