Nieuwsbrief 19 – 22 april 2021

 

Nieuwsbrief 19 | 22 april 2021

Slimme technologie neemt toevlucht

De wereld om ons heen is het afgelopen jaar veranderd. Het toepassen van slimme technologie in gebouwen wordt steeds belangrijker. Conecto Networks heeft samen met haar fabrikant al verschillende projecten uitgevoerd in het toepassen van sensoren in gebouwen. Daarbij zijn er verschillende sensortechnologieën in te zetten. Bij voorkeur gebruiken we een draadloze sensor.

Lees meer

TRENDS EN ONTWIKKELINGEN

Keuze in categorie databekabeling

De levenscycli van categorie 6, 6A, 7, 7A en 8 systemen zijn gebaseerd op huidige ontwikkelingen in de standaarden. De pending revisies en de mogelijkheid van de categorieën om nieuwe applicaties te ondersteunen variëren van 10 tot 30 jaar.

Lees meer

PROJECTEN IN UITVOERING

Extreme kou en corona: we blijven verbinding maken

Wie op de A5 of A10 in de richting van de Coentunnel rijdt heeft wellicht al eens het markante rasterdak gezien. Het achthoekige gebouw met verhoogde kantoorvloeren gaat een ware transformatie tegemoet. EDGE Amsterdam West is in herontwikkeling. Het kantoorgebouw uit 1970 is 48.000m² groot en met een nieuwe spectaculaire glazen koepel wordt het getransformeerd tot een futuristisch gebouw.

Lees meer

Lopende projecten

Hierbij een overzicht van onze nieuw opgestarte werkzaamheden:–  VUmc | De Brug
–  Groene Hart ziekenhuis
–  Arkin
–  VUmc | Hermatologie
–  Ministerie | vervanging actieve apparatuur.We zijn heel blij met het vertrouwen dat we hebben gekregen om deze mooie projecten tot uitvoer te brengen.
Bekijk ook onze referentieprojecten

EVEN VOORSTELLEN

Van data security distributeur naar data planner

Mijn naam is Jorinde Boers en sinds 1 april begonnen bij Conecto Networks. Hiervoor heb ik 5 jaar bij een distributeur gewerkt. Ik kwam toen al regelmatig met collega’s van Conecto Networks in contact.
In mijn nieuwe rol ga ik diverse werkzaamheden uitvoeren waaronder als planner, ondersteuning bij de werkvoorbereiding en een deel van de financiële administratie.

Sinds corona vind ik het heerlijk om na een werkdag even naar buiten te gaan om te wandelen. Dit doe ik alleen of soms met een vriendin. Naast wandelen ga ik graag uit eten (hopelijk kan dat snel weer) of een avondje iets gezelligs doen met vrienden of vriendinnen.

Ik ben blij met de carrière switch

Ik ben Mitch Hoekstra, 30 jaar oud en woon in Zeist. Ik hou van lekker eten, gamen en citytrips maken.

Sinds 6 April werk ik bij Conecto Networks. Via collega Dave ben ik hier terecht gekomen. Hij spreekt regelmatig met enthousiasme over zijn werk. Dit maakte mij nieuwsgierig en de werkzaamheden spraken me erg aan.

De afgelopen jaren heb ik uiteenlopende functies doorlopen. Van medewerker bij la Place, zonnepaneel installateur en manager van een tankstation. Ik ben nu een paar weken aan het werk bij het project APG/Intertrust en ben blij met de carrière switch die ik heb gemaakt.
Ik hoop hier een mooie toekomst te kunnen opbouwen.

Website Conect Networks

LinkedIn

Email

 

 

This email was sent to *|EMAIL|*

why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences

*|LIST:ADDRESSLINE|**|REWARDS|*