Nieuwsbrief 22 | 7 april 2022

TRENDS EN ONTWIKKELINGEN

LiFi: Stabiele draadloze verbinding met hoge snelheid en zonder radiogolven

lifi draadloze verbinding via licht, conecto networks

LiFi is een nieuw vorm van draadloze verbinding. Conecto Networks levert en legt dit netwerk aan. We werken met het Trulifi systeem van Signify. Met dit systeem hebben uw medewerkers of  scholieren/studenten toegang tot de nieuwste online applicaties met behulp van deze snelle lichttechnologie. LiFi-technologie maakt gebruik van licht met snelheden tot 220 Mbps. Dit is voldoende om één gigabyte snel te kunnen downloaden of te werken met meerdere online tools zonder dat de internetverbinding voortdurend hapert of wegvalt.

Wilt u meer weten over LiFi toepassing binnen uw bedrijf stuur ons een email of neem telefonisch contact met ons op.

PROJECTEN

conecto networks sita aero3

Een kantoor van alle gemakken voorzien!

In de binnenstad van Rotterdam installeren we voor eindgebruiker Sita Aero een hoogwaardig, gecertificeerd cat6a netwerk voor data, telefonie, Wifi en AV installatie. Naast de aanleg van de gestructureerde bekabeling zullen we ook verschillende monitoren, beamers, speakers  plaatsen en aansluiten.

Lopende projecten

Hierbij een overzicht van onze nieuwe en lopende werkzaamheden:

  • Sita Aero Rotterdam
  • Gemeente Voorst – UPS en Wifi
  • Lifi eigen kantoor (beneden)
  • AllianceBlock Utrecht
  • Tropenmuseum Amsterdam
  • VUmc Hermatologie
  • Heineken – locatie Amsterdam.

 

We bedanken de eindgebruikers en hoofdaannemers voor het vertrouwen.

VANUIT CONECTO NETWORKS

conecto networks

Er is bij ons ruimte voor ontwikkeling en groei

We kunnen ons het bijna niet meer voorstellen hoe we nog géén 5 jaar geleden alle werkzaamheden in één functie deden. We waren projectleider en deden alles wat er op ons af kwam. De vraag uit de markt nam toe en dus ook het werk.

Calculatie; bestek; tekening

Calculeren is een vak apart

Jaarlijks krijgen we heel wat aanvragen voor de aanleg van datanetwerken en alles wat daar relevant aan is. Veelal komen deze aanvragen direct via een klant (eindgebruiker) of via een aannemer. Een aanvraag kan bestaan uit een simpel mailtje of een verzoek met ruim 700MB aan bijlagen voor een complex netwerk. 

Conecto Networks sponsort nos roparun

Sponsoring Roparun

Ook dit jaar sponsort Conecto Networks het NOS Roparunteam. 
De Roparun is een estafetteloop met startlocaties in Parijs, Bremen en Almelo en een gezamenlijke finish in Rotterdam. Het Roparunteam bestaat uit maximaal acht lopers die dus ieder gemiddeld zo’n 65 kilometer lopen oftewel meer dan anderhalve marathon.