Nieuwsbrief 23 | 30 september 2022

 

 

Nieuwsbrief 23 | 30 september 2022

TRENDS EN ONTWIKKELINGEN

Haarfijn en zo snel als licht

Wereldwijd wordt er al op heel veel plekken gebruik gemaakt van glasvezel, zoals bijvoorbeeld je internet. Glasvezel is vezel van glas en dunner dan haar. Met deze vezel deel je data met de snelheid van het licht.

Lees meer

Een optimale audio visuele ervaring tijdens het vergaderen

Het aanleggen van een netwerk infrastructuur is een strategische keuze. De keuze van je apparatuur is minstens net zo belangrijk. Steeds meer kiezen bedrijven ‘smart devices’ voor een optimale audio visuele ervaring tijdens het vergaderen. Onlangs zijn we gestart met een project waarbij we de Parlé VBC 2500 Videobalk installeren.

Lees meer

PROJECTEN

Wipro Amsterdam

Aan de Zuidas in Amsterdam hebben we de afgelopen weken weer een mooi project opgeleverd.

Lees meer

Zwembad Zwijndrecht

In samenwerking met Terberg Totaal Installaties zijn we in juni begonnen met de aanleg van een netwerkinstallatie in het zwembad in Zwijndrecht. Voor de aanleg van 93 aansluitpunten hebben we gekozen voor Siemon (High Performance IT infrastructure solutions). De netwerkkast is van Rittal en de wandkast van Minkels.

Lees meer

VANUIT CONECTO NETWORKS

Vacature werkvoorbereider

We zoeken een nieuwe collega die blij wordt van cijfertjes en goed kan werken in een functie met afwisseling van werkzaamheden. Als werkvoorbereider werk je heel precies met oog voor kwaliteit, veiligheid en milieu.

Zie onze vacatures

Verstrengeld

Meer dan regelmatig komen we patch kasten tegen waarbij de kabels als een kluwen in de kast hangen. Het is niet meer te zien welke kabel waarnaartoe gaat. Wij ontrafelen graag de choas. Hier zijn we goed in. Wel leveren uw kast weer georganiseerd en netjes op. Precies zoals het hoort.

Lees meer

LiFi: Stabiele draadloze verbinding met hoge snelheid en zonder radiogolven

LiFi is een nieuw vorm van draadloze verbinding. Conecto Networks levert en legt dit netwerk aan.

Lees meer

Website Conect Networks

LinkedIn

Email