Nieuwsbrief 20 – 15 juli 2021

 

Nieuwsbrief 20 | 15 juli 2021

Conecto Networks zakenvriend van Prinses Maxima Centrum Foundation

Onlangs is Conecto Networks zakenvriend geworden van het Prinsesmaxima Centrum Foundation. Graag dragen we bij aan hun missie: ‘ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven’. Met onze steun willen we deze kinderen het steuntje in de rug geven dat ze heel goed kunnen gebruiken.

Lees verder

TRENDS EN ONTWIKKELINGEN

 

Veiligheid in Aanbesteding (ViA), nieuwe richtlijnen per 2022

Conecto Networks gaat na de zomervakantie aan de slag om voor 31/12/2021 te kunnen voldoen aan de nieuwe richtlijn voor veiligheid in aanbestedingen (ViA). Veiligheid in algemeen is voor ons een hele belangrijke waarde. Veilig werken en elkaar durven aanspreken op veiligheid is essentieel om gezamenlijk tot een betere werkomgeving te komen. Iedereen veilig weer naar huis!

Lees verder

PROJECTEN IN UITVOERING

‘Jullie zijn echt toppers in databekabeling-infrastructuren’

In opdracht van Strukton en hoofdaannemer Beekink zijn we oor een overheidsgebouw in Den Haag dat bestaat uit 3 verdiepingen met ruim 500 netwerkaansluitingen alle oude databekabeling aan het vervangen. De huidige databekabelingsinfrastructuur voldeed niet meer aan de gewenste kwaliteit van deze tijd. Een prachtige opdracht met een heel mooi compliment van de projectleider van Beekink.

Lees verder

Deutsche Bank – werken met een fraai uitzicht

Met prachtig uitzicht op de Maas en de Willemsbrug hebben we het zakelijk hart van Rotterdam in samenwerking met Van den Pol netwerkbekabeling gelegd bij de Deutsche Bank. 9 juli is het project opgeleverd.
Lees verder

Lopende projecten

Hierbij een overzicht van onze lopende projecten en opdrachten :

  • School – de Watervlinder
  • Deutsche Bank Rotterdam
  • Erasmus Universiteit Rotterdam – Gebouw C
  • Uitbreiding Hotel Krasnapolski
  • Groene Hart Ziekenhuis

We zijn heel blij met het vertrouwen dat we hebben gekregen om deze mooie projecten tot uitvoer te brengen.
 

Zie onze andere projecten

Vanuit Conecto Networks

Het werk versoepelen met nieuwe techniek en toekomstgericht denken

Ik werk nog niet zo lang bij Conecto Networks. Vanuit de schoolbanken heb ik de nieuwe technieken meegenomen. Mijn aanpak en manier van denken is anders. Ik geloof dat ik dat toevoeg binnen het bedrijf’, zegt Jasper de Joode, werkvoorbereider bij Conecto Networks. Vanuit mijn eindexamenstage ben ik bij Conecto Networks gebleven.

Lees verder

Conecto in een nieuw jasje

Met onze huisstijl en dynamische afbeeldingen zijn we zeker geen grijze muis in onze branche. Dus vonden we het tijd om onze uitstraling een opfrisser te geven. De vertrouwde grijze shirts worden vervangen door nieuwe zwarte shirts met oranje afgezette biezen (onze clubkleuren ).

Samen met Remco Dupuis van firma Goodfuture in Hardinxveld-Giessendam hebben wij deze kleding samengesteld. Met trots presenteren wij ons nieuwe outfit. Vanaf 1 augustus zullen de oude shirts geleidelijk van de werken verdwijnen en zal de nieuwe huisstijl steeds meer te zien zijn.

Website Conect Networks

LinkedIn

Email

 

 

This email was sent to *|EMAIL|*

why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences

*|LIST:ADDRESSLINE|**|REWARDS|*